Hacked by #dR.h4cckk3R #
Sot Eshte Dita Jone Sot Ne E Gezojm Ket Dit,Sot Eshte 100 Vjetori I Shqiperis Etnike
Nuk do E Leshojm Mitrovicen Serbeve
Festa E Shqiptaris Do te Ndihet Ane e Mbare Boten
Mitrovica Eshte E Jona Dhe do te jet
Fuck Serbia:/Russia/Greece/Macedonia/ all anti Albania